ku berjuang sampai akhirnya Kau dapati aku tetap setia

Thursday, August 18, 2011

rekoso

blue,cool blue,blue smoke
anglo karo areng
kertas ra kanggo di sumeti geni
ojo lali ditepasi alon-alon
mak...jres geni murup
dileboké neng gone cangkem anglo
sak wetoro kebul ngebaki pawon
ditepas terus nanging geni mati
durung ono areng sing dadi mowo
tak sumet meneh geni
mak...jres genine murup
kertas koran tak jejelke cangkeme anglo
tak tepasi alon-alon
wedi genine cepet mati
kebulé ngebaki pawon meneh
awune kertas tekan ngendi-ngendi
tak sumet meneh mak jres...mak jres...mak jres
nganti korek sakotak entek
nganti kertas sakgepok entek
nangging areng yo kok durung dadi mowo
wes ati mangkel ora iso daden geni
goro-goro gas é enthek
ameh gawe kopi wae rekoso banged
akhiré aku tuku kopi neng warung burjo
ngertio...mbok ketmau
dadi ora ngguwang-ngguwang wektu
-siGal-

No comments:

Total Pageviews

Persembahan Hati

Mentega dengan Roti